torsdag 2 april 2009

Shoppingrunda torsdagskväll

Hann just komma hem innan det var dags att fara igen. Vi var tvungna att fara på Fridas presentbod och köpa dockor åt svärmor (det var halva priset). Jag hade ungefär så här kul:




Sen så gick färden vidare mot Jysk, där Bettina skulle undersöka huruvida dom hade samma kuddar som vi sov på under våran Lyckseleresa på nyårsafton. Det gjorde det inte. Däremot hittade jag en stol på 80 spänn som jag impulshandlade. Då blir man så här glad:



Planerar att ha den i fjällen i påsk när det ska fiskas, tänker inte sitta i snön. Blir nog bra i sommar också på stranden. Tyvärr syns inte stolen så bra på bilden, det sitter en stor linslus ivägen.

Så blev det en resa ut på Västerslätt och ÖoB, svärmor skulle ha några plastkrukor. Vi köpte godis. Så här glada blev Sonny och Felix över krukorna:



Sen var det dags att fara hem och käka, det blev inte sill och potatis som jag uppgav tidigare, utan köttbullar och potatismos, mums! Sen iväg till ICA kronoparken för att hämta ut ett paket och titta på solglasögon till Bettina. Solglasögona var inte i toppklass och paketet var fel (vi har redan fått den boken, grr). Däremot hittade vi högkvalitativ hårgegga, 29:- st, skynda skynda!

Inga kommentarer: