tisdag 14 april 2009

Bidrag till krockettennis

Jag skulle gärna ha ett bidrag från Sport miljonen. Pengarna skall användas till att utveckla den lilla med väldigt intressanta sporten krockettennis. Spelet är en blandning av krocket och squash och spelas i tre set på en asfaltsplan. Spelet hade sin höjdpunkt under slutet av 90-talet då fyra seniorer och en junior var registrerade spelare, nu har tyvärr antalet spelare sjunkit till noll.

Andra bortglömmda sporter som behöver hjälp och stöd är jolthockey och dansbandy.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vi försökte en gång i tiden med dart-löpning, alltså terränglöpning med utplacerade darttavlor (där ett visst antal poäng måste kastas innan man fick springa vidare). Men, det här var på den tiden då dartkastare inmundigade rätt stora mängder med öl, så det blev liksom ingen succé... och numera lär alla inblandade förneka att det någonsin inträffat (typ alá Harrisburg) :) Och tur var väl det, annars skulle väl t.ex aldrig skidskytte ha blivit så stort som det är nu...
/ el f

Wise sa...

Haha, jag tror att Patrik Ekvall skrev en krönika om sporter som var lika dumma som skidskytte nångång, och då var terrängdart med tror jag :)