onsdag 25 mars 2009

Nynazister?

Läser i DN om att rasism blivit ett enormt problem i Ryssland. Skrämmade exempel visar på våld mot alla som inte har slavist utseende. Rasism? Javisst. Nynazism? Tveksamt, enligt nazistisk ideologi så är slaver ett av de lägsta ickejudiska folken. Hitler startade ett utrotningskrig mot slaverna och jag tror inte, hur dum man än kan vara, att man som slav kan kalla sig nynazist. Ultranationalistiska rasister är vad dom är. Ultranationalistiska idioter.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tänkte samma sak, men det är tydligen vanligt. De säger att nationalsocialismen är en bra ideologi, bara att fel folk hade den.

Wise sa...

Det säger ju en hel del om dem.

Anonym sa...

Hela ideologien med "Arier" (från Indien) är ju påhittad från början, Germaner är inte ens besläktade. Då kan väl lika gärna Slaver anamma den också.

Anonym sa...

Det fanns ryska nazister som hjälpte tyskarna under andra världskriget.

Ariena från indeien är lika påhittade som palestinierna. Arierna vet jag inte när de kom till. Palestininerna blev till runt 1973 när europa ville säkra oljan och gasen från muslimer och araber, varpå hela europa övergav Israel. Israel hade haft det mycket mycket lättare med europas stöd.