tisdag 31 mars 2009

6-års helgen!

I helgen som var firade jag och Bettina att det var hela 6 år sedan vi blev ihop, en annan tid, en annan värld.

Helgen till ära så tog jag ledigt på Fredagen och vi började firandet redan på Torsdagen. Vi for ut till Susanne och Gert i Lillsandsjön och installerade ljudkort och webkamera. Sen fick vi gi-mat, kassler och coleslaw (?), mycket gott.


På vägen hem stannade vi på ICA-draget i Vindeln...

... och köpte öl och chips!

Färden gick till Tavelsjö och mor och styvfar.

Vi åt ostbricka...

... och eldade!

Dagen efter blev det 364'an till Skellefteå. Som Björklövensupporter bör jag ogilla schtaan, men jag är till 50% därifrån och tycker att det är en riktigt trevlig stad. Vi inledde med shopping, jag fick tag på tre tjusiga t-shirts på cubus (cubus till Umeå tack?).

Och Bettina fick sig en skinnjacka från Kappahl, inte illa!

Vi gick runt lite i centrum och åt en hamburgare, sen var det dags att besöka hotellet. Efter lite krångel med parkering (se bild i tidigare inlägg) var vi på plats.


Rummet

Välkommstpaketet

Eftersom vi är bad-nördar hamnade vi genast i plurret.


Vi gillar att bada!

Sedan var det dags för käk på Balzac, en väldigt trevligt restaurang man kunde ta hissen till, nice!


Förrätt toastskagen

Huvudrätt kycklingfilé

Efterrätt pannacotta med blåbär

Sen blev det bad igen, denna gång med bubbel och cigarr. Naturligtvis så var batterierna i kamerahelveterna slut, så det blev bara mobilbilder, och jag har inte mobilen här, så ni får föreställa er hur det såg ut. Hur som helst badade vi tills vi var genomkokta, knallröda och hade hjärtklappning. Vi såg på robinson och fotbollsmatchen medan vi låg i sängen och åt godis och chips. Vi är bäst!

Dagen efter hamnade vi på en loppis, jag fick tag på Arn-boken och saknade och en bok om 9 april 1940. Bettina köpte några vinylsinglar for ombyggnad av en fårskalle. Sen blev det E4'an hem, slask och halt, inte kul. Vi åkte direkt ut till Obbola där vi hämtade katterna hos faderskapet. Sonny satt och pep i fönstret när vi kom och var väldigt gosig, Felix brydde sig inte alls. Kul djur.

Än var det inte slut, utan det blev lasagne hos Pelle, Jeanette och Emil (gott), en hel vecka utan att göra mat hemma, klockrent.

Som avsluting veckohandndalde vi och gjorde veckosallad (kanske inte har att göra med firandet, men endå).

Sen var det slut.

Inga kommentarer: