torsdag 26 mars 2009

Äckel, fuskare, old, brand, kallt

Fan så jag hatar gubbar som sätter på småflickor, jäkla våldtäktsmän, kastrera asen! Mellanstadieläraren lär ju inte ha kvar sitt jobb.

Det fuskas hejvilt på universiteten. Artikeln påstår att det är mer män än kvinnor som fuskar, jag tror det är tvärt om, med kvinnor/flickor är bättre på att dölja det. Det vanligaste fusket är att man plagierar, folk som inte kan skriva riktiga källhänvisningar har inget på en högskola att göra.

Idag är det inte travet, utan Wendela som publicerar gamla nyheter. Sanningen om Alfie kom fram dagen efter avslöjanet, som var länge sedan. OLD!

Att det inte finns någon lag mot störande av räddningsinsats, märkligt, inför nu! Och att det ska ta ett år för länsstyrelsen att utreda om brandbilar får ha övervakningskameror är skandal.

Damallsvenskan har kört igång, härligt med svensk fotboll igen! I norrland är vi hårda, men visst är mars lite väl tidigt för utomhusfotboll, liksom, -11..

På tal om kallt, tyckte det var jäkligt kallt imornse, kikade på http://www.temperatur.nu/temperatur-1-0_0_6.html -18 grader, vafan, var det inte vår nyss?

Inga kommentarer: