tisdag 17 mars 2009

Helgen med mera

Okej, dags för en lite sen helg-rapport.

I Fredags var det återigen dags för middag i den hemliga organisationen. Det var mycket trevligt även om det var lite manfall. Chevré toast och morotssoppa, baconlindad fläskytterfile med hasselbackspotatis och balsamvinägersås samt en cheesecake med körsbär. Det finns troligen inget roligare än när fyra män efter några öl lagar mat tillsammans. Som vanligt blev det inte så många diskussioner om hur den hemliga organisationen skulle ta världsherravälde, utan mest gamla festminnen. Det blev även en bastusväng. Tog nattbussen vid halvtre tiden och hamnade på en tjejfest där det blev karaoke fram till femsnåret. Jag sjöng My heart will go on med passion.

På Lördagen åkte jag och Bettina ut till Tavelsjö. God mat på grillen, tack och bock. Sen blev det melodifestival för hela slanten. Oväntad men ganska kul vinnare, kan gå hur som helst i Moskva. Vi kan bli både sist och först, vi får väl se.

På Söndagen åkte vi ut till Lillsandsjön och Susanne och Gert. Fick scones, fipplade med en dator, fick middag (mums!) och såg skidskytte. Kul för gubbarna att de fick till det. Vi har en riktigt spännande framtidsman i Fredrik Lindström. Sen hem till katterna.

Är inne på tredje boken i Stieg Larsson triologin. Den första, män som hatar kvinnor, var en mysig och rätt så spännande pusseldeckare. Jag vill också åka ut till Hedeön och smyga runt och klura och skriva böcker. Den andra, flickan som lekte med elden var lite seg första hälften, inte så mycket hände, sen brakade allt lös i nånting som nästan liknade en fars! Fart och fläkt var det, och man hade ingen aning om vad som skulle hände härnäst. Och Paolo Roberto.. Kul var det iallafall! Den tredje, luftslottet som sprängdes har jag just börjat med, och det kan även här gå hur som helst.

Inga kommentarer: