måndag 30 mars 2009

Helena och Sverige!

Fan så jäkla skönt med seger i totalcupen, vem kunde ha trott det innan säsongen? Inte jag i allafall, och på vilket sätt det avgjordes! Det här är sport när det är som bäst, vi mute'ade tv'n och satt bar och stirrade och sa "det går inte, det går inte", men det gick! Hatten av för Helena! Kul att galningen Berger fick bli trea, hon är allt Helena inte är, på gott och ont :) Även i Norge och Norge.

Härligt Sverige! 0-0 borta mot Portugal är inte fy skam, och Majstorovic är en hjälte! Har aldrig litat på karln, han har ju bara 3 i uthållinghet i Football Manager, men ibland får man lita mer på verkligheten än dataspel. Kul att Norge uppmärksammar grinolle.

Snälla Ljungberg, en gång i tiden var du fruktansvärt jädra bra, bland det bästa som sprungit på en svensk kant, men inte nu, snälla kom inte tillbaka. Låt ungdomarna ta över innan det är för sent.

Det har varit en väldigt innehållsrik helg i övrigt, men jag har inte tillgång till alla kameror och bilder, så jag väntar tills ikväll med den rapporten.

Föresten, svarar man så här fel ska man inte få göra om.. Man ska veta att slaget (the slaget) vid Lützen inte ägde rum 1800.

1 kommentar:

Anonym sa...

Iofs så var det ett slag vid Lützen 1813 också, men självklart inser "vem som helst" (är också en pärla till Blå Tåget låt) att han i postkodlotteriet helt hade missat alla lektioner i historia när han gick i skolan.

/el farao