tisdag 17 mars 2009

Men för helvete Lagerbäck

Henrik Larsson har varit en fantastisk fotbollsspelare, han är en av de största vi har haft. Det är även Kennet Andersson och Jonas Thern, men inte fan räcker det till när dom är gamla och slut. Henrik Larsson är gammal, han kanske inte är helt slut, men vi måste (MÅSTE!) släppa in nytt folk i landslaget. Den här uttagningen är ett skämt. Goitom har enligt vad jag har läst mig till på internet och sett på youtube väldigt kompetent och målfarligt, så varför inte ge honom chansen nu när Zlatan är avstängd? Skandal på min ära. Landlagsledningen hade var dock storsinta nog att skicka ett fax. Kul att Elm'arna är med iallafall.

Ännu roligare är naturligtvis att Erik Edman är tillbaka, vi behöver en vänsterback med glöd i dojjan, här är två sköna klassiker:




(jag vet det är lite skumt att dissa Larsson sen slänga in en video med han, men här var han i sin bästa form, och egentligen så är det Edmans mål helt och hållet)

2 kommentarer:

Anonym sa...

hahaha xD

Anonym sa...

tvivlar iofs på att Edman skulle kunnat göra den språngnicken, eller vara på exakt rätt ställe för att ta emot (det otroligt fina) inlägget ;)

/el farao & sfinxen