onsdag 1 september 2010

Im on a bus




Ja go vänner. Det var länge sedan jag hörde av mig på bloggen nu. Har jobbat några veckor på liljabibblan nu och trivs förträffligt. Roligt och stimulerande arbete och mestadels trevliga ungdomar.

Här om dagen regnade det ordentligt och jag kastade en blick på klockan. Den var 12:15. Om jag hade varit på mitt gamla jobb så hade jag varit på väg till reningsverket bärandes på 15 moppgarn. I regnet. Väl framme hade jag torkat svett i en bastu, gnuggat loss pansarbajs och krigat med omöjliga golv. Istället så satt jag på en skön stol, drack te och läste nya BTJ-katalogen. Så det kan gå :)

Som jag sa tidigare så är jag på en buss. Har köpt ett månadskort till bussen och är nu på min andra dag som bussåkare. Trevligt. Istället för att stressa fram i 120 på en tätt traffikerad väg sitter jag bekvämt och bloggar. Underbart liv.

Nu ska jag läsa lite. O-O.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Men så mysigt!! Buss är verkligen underskattat, bara tiderna funkar hyfsat så är det ju härligt! Speciellt när vinter, snöstorm och kyla kommer, slippa skrapa rutor och annat. Var kliver du på bussen då?
/Jeanette

Wise sa...

Kliver på vid beijers 07:33. Kliver av ovanför sandåkern 15:48. Resan dit tar ca 35 minuter, hem 20. Nästan en timme extra läsning varje dag. Förträffligt!

musseron sa...

Grattis till nya jobbet! Du passar perfekt där i skolmiljön. Det lönade sig att kämpa./Glada hälsningar Sten